Tijdelijke woonruimte huren

Wanneer u uw woning verkocht heeft, maar nog niet uw nieuwe woning kan betrekken, kan tijdelijke woonruimte uitkomst bieden. In de periode tussen de twee verhuizingen heeft u onderdak, Geheel gemeubileerd en gestoffeerd. U kunt bij ons huren voor een periode van 3 of 6 maanden.

Maar ook in andere situaties kunnen we voor korte of langere periode een oplossing bieden. Wat dacht u van tijdelijke werkzaamheden aan de andere kant van het land? Het onderbrengen van personeel in een recreatiewoning bied voordelen, onze 6 persoons woningen zijn voorzien van 3 aparte slaapkamers.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten zoals het subtropisch zwembad. Iedere woning heeft 2 privé parkeerplaatsen en een Ziggo aansluiting met digitale TV en zeer snel Internet. Ook het tuin onderhoud hoeft u niet zelf te doen dit wordt gedaan door de hovenier.

Wij willen vooraf mededelen dat lang verblijf mogelijk is voor werknemers het betreft steeds losse boekingen, waarop toeristen-belasting van toepassing is.

Particulier huren

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie b.v. bij echtscheiding of verkoop van uw woning kunnen wij u tijdelijke vervangende woonruimte bieden. Wij kunnen u een huurcontract aanbieden voor 3 of 6 maanden waarbij u zich kunt inschrijven bij de gemeente Westerwolde op het gehuurde woon-adres. U betaald in dit geval geen toeristen-belasting. Permanente bewoning is in strijd met het bestemmingsplan en NIET toegestaan.

Voor een prijsaanvraag of overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Echter, om u van de juiste informatie te kunnen voorzien qua beschikbaarheid van onze bungalows, hebben wij nog onderstaande gegevens van u nodig: het aantal personen (volwassenen, kinderen (met leeftijden), de gewenste verblijfperiode/data, adresgegevens en telefoonnummer, eventuele huisdieren. Indien wij een woning beschikbaar hebben dient u een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een ID bewijs aan te leveren voor alle bewoners / gebruikers ouder dan 18 jaar.

huiskamer

Woning huren

Onze woningen hebben een woonruimte van 90m2 met op de begane grond de woonkamer, keuken, badkamer , wc ,hal en berging.
eetkamer

Huiskamer

Vanuit de woonkamer heeft u openstaande deuren naar het terras de meeste woningen grenzen aan het water. De hele woning beschikt over snel draadloos internet.
slaapkamers

Slaapkamers

De meeste woningen hebben op de bovenverdieping een hal en 3 slaapkamers elk voorzien van 2 bedden.
terras

Terras aan het water

De woningen hebben 2 eigen parkeerplaatsen en een ruime tuin van 250 tot 500m2. Het onderhoud wordt voor u gedaan door de hovenier.
Whattsapp
;