'

Parc Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer ligt in Westerwolde de parel van Groningen. Je kijkt er je ogen uit. Heidevelden, oude bossen, verscholen vennen, moerassen, en prachtige vriendelijke dorpen, Hier kun je oneindig lang wandelen, kanoën én er is ook nog eens van alles te beleven! Meer weten over één van de faciliteiten? Klik dan op een van de onderstaande linken.

Zwemmen, Vissen en golfen

Onderstaand vindt je alle faciliteiten die Parc Emslandermeer en Westerwolde u te bieden heeft. Gemeente Westerwolde heeft het internationale Cittaslow keurmerk. Deze ie voorbehouden voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

subtropich zwembad

Subtropisch zwembad

Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbel-bad en stroomversnelling met grote glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex.
roegh

Restaurant Roegh

Voor een hapje of een drankje kunt U terecht in het restaurant roegh. U kunt het restaurant van het vakantiepark vinden bij het centrumgebouw.
karpervissen

Vissen

Vele bungalows met privé steiger aan het water voor een ideale (karper) vis vakantie. Jaarlijks worden hier prachtige karpers uitgezet. Inmiddels zijn er vele graskarpers meer dan een meter lengte. Ook witvis en zware schubkarpers en spiegelkarpers zijn hier volop te vangen!
midgetgolf

De Midgetgolfbaan

Naast restaurant roegh kunt U de midgetgolf-baan vinden. Reserveren van de midgetgolf-baan kunt u doen via de receptie of het restaurant roegh.
bootverhuur

Boot- en Kano

Op diverse plaatsen in Westerwolde zijn stations ingericht met kano’s en fietsen. Via prachtige vaar- en fietsroutes kunt u van het ene naar het andere station. Peddel en Pedaal stations kunt u vinden in Sellingen, Jipsinghuizen en Wedde.In Beerta op 10 min.rijden kunt u een sloep huren.
speeltuinen

Fiets verhuur

Voor het huren van (Elektrische) fietsen kunt u terecht bij Arjan Borgers tweewielers. Ze hebben ook een haal- en brengservice voor fietsen.
bootverhuur

Bootverhuur

Genieten van het Oldambtmeer? Huur een motorboot bij Bootverhuur Beerta. Een jong bedrijf in de buurt van Blauwestad en met als doel jou een plezierige en plezierige ervaring te bezorgen! Bel: 06-83989681
speeltuinen

Vier Speelplaatsen

In het vakantiepark zijn op verschillende plaatsen speeltoestellen te vinden voor de kids om te spelen. Deze bevinden zich tussen de vakantiewoningen. Hiernaast zijn er op de eilanden twee kleine strandjes te vinden om langs de waterkant te spelen en een voetbalveld gelegen aan de Heuvelweg.
jeudeboules

Jeu de boulesbaan

Op het vakantiepark is op het tweede eiland een jeu de boules baan te vinden die vrij te gebruiken is.
golfen

Golfbaan G.C.W.

Direct naast het vakantiepark kunt u de golfbaan van golfclub Westerwolde vinden. U kunt de toegang tot de golfbanen regelen met Golfclub Westerwolde.
golfen

Elektrische auto's

Midden in het vakantiepark zijn 2 openbare oplaadpunten van 22Kw voor elektrische auto's. Met een standaard tankpas voor electriche auto's kunt uw auto kunt opladen. De oplaadpunten kunt u vinden ter hoogte van de Vennen 72 naast de speeltuin.
plattegrond

Plattegond Emslandermeer

Wij adviseren u de plattegrond van Parc Emslandermeer te raadplegen voor de ligging van uw vakantiehuisje. Er zijn huisje aan het binnenwater, buitenwater aan de bosrand of golfbaan. U kunt de plattegrond hier in groot formaat bekijken.