Last minute aanbieding vakantiehuis of bungalow op vakantiepark Nederland
karpervissen
VBN-Karperbungalow.nl
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 215

luxe vrijstaande 8 persoons vakantiewoning met uitbouw en 40m2 terras, eigen vissteiger met nachtverlichting, moderne inrichting, badkamer met ligbad, beneden 1 en boven 3 slaapkamers met elk 2 boxspring bedden.
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 99

luxe 7 persoons vakantiewoning met groot terras, eigen vissteiger, moderne inrichting, luxe badkamer met sauna, boven 4 slaapkamers met boxspring bedden en een tweede toilet.
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 223

luxe 6 persoons vakantiewoning met groot terras, eigen vissteiger, moderne inrichting, luxe badkamer met ligbad, boven 3 slaapkamers met boxspring bedden en een tweede toilet.
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 64

Het betreft een luxe vrijstaande 6 persoons recreatiewoning aan het buitenwater, recentelijk geheel gerenoveerd en voorzien van een moderne inrichting.
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 66

Vrijstaande 6 persoonsrecreatiewoning met gunstige ligging. Door de doorgang onder de weg kom u direct bij het subtropisch zwembad.
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 221

6 persoons vakantiewoning met eigen terras, eigen vissteiger, moderne inrichting, badkamer met ligbad, boven 3 slaapkamers met boxspring bedden.
vakantie_woning_bungalow

De Vennen 183

Halfvrijstaande vakantiewoning gelegen aan het binnenmeer. Standaard inrichting hoek keuken met magnetron en vaatwasser. Boven 3 slaapkamers met elk 2 boxspingsbedden en een tweede badkamer met toilet en wasgelegenheid.
vakantie_woning_bungalow

De vennen 67

De Vennen 67 heeft een rustige plek aan het binnenwater. Het terras ligt op het zuidwesten waardoor u tot ’s avonds laat kunt genieten van de laatste zonnestralen. De benedenverdieping heeft een standaard indeling (zie foto\'s) huiskamer met open keuken, toilet en badkamer met douche en ligbad.