Bungalow boeken

Parc Emslandermeer kent meerdere verhuurorganisaties die allemaal hun eigen verhuur systeem hanteren. Karperbungalow.nl is de enige verhuurder die geen gebruik maakt van een "type bungalow", U boekt bij ons de bungalow op adres. U betaald dus ook geen extra kosten voor welke optie dan ook. U krijgt ook daadwerkelijk de bungalow die u boekt. De faciliteiten van de bungalow staan bij iedere bungalow vermeld. Wij raden u ook aan de plattegrond te raadplegen om de ligging te bekijken.

Aanbetaling en restbetalingen

Zodra u bij ons een vakantieperiode boekt met een aankomstdatum binnen 4 weken kunt u deze betalen via een online betaling. In alle andere gevallen kunt u volstaan met een aanbetaling. Het herroepingsrecht niet van toepassing omdat het gaat om logies. In de boekingsbevestiging zit een betaallink waarmee u direct of minimaal 4 weken voor aankomst het restbedrag kunt betalen. Of klik hier voor de betaallink.

Online betalingen

Wij maken voor onze betalingen gebruik van de betaaldiensten van Mollie. Voordat u gaat betalen controleert u a.u.b. de URL en of het slotje links boven gesloten is (beveiligde verbinding) U kunt gebruik maken van IDEAL (Nederland), Bankcontact (België),SOFORT banking (Duitsland) en Belfius.

Aankomst en vertrektijden

De gebruikelijke aankomst en vertrek dagen zijn maandag en vrijdag. U kunt uw bungalow vanaf 15:00 uur betreden. Wegens de tijd die er nodig is voor de eindschoonmaak dient u voor 10:00 uur de woning te verlaten. Indien u onverwachts eerder vertrekt kunt u de sleutels met keyfob op de tafel in de huiskamer achterlaten. Houdt u dan er dan rekening mee dat u de keyfob nodig heeft voor toegang tot het de milieuplein dit i.v.m. het wegbrengen van uw vuilnis.

Sleuteluitgifte en uitleg

Op de aankomstdagen maandag, vrijdag en zaterdag tussen 15.00 en 19.00 uur staat de slagboom open. U kunt direct doorrijden naar de parkeerplaatsen bij uw gehuurde recratiewoning. Wij verzoeken u 10 minuten voor aankomst onze gastenservice te bellen zij vangen u dan op bij de woning. Zij geven u de sleutels met de keyfobs en uitleg. Het telefoonnummer staat in de boekingsbevestiging of in de SMS. Het vakantiepark is gelegen achter gesloten slagbomen welke opengaan met een keybof (sleutelhanger). De keyfob geeft uw toegang bij de slagbomen, het zwembad en het milieuplein. Voor vragen tijdens uw verblijf belt u de gastenservice.

Visvergunning aanvragen

U dient voor het vissen op het binnenmeer te beschikken over een visvergunning Parc Emslandermeer. Als u bij karperbungalow.nl boekt is uw visvergunning gratis. U kunt inloggen op de betaallink en de visvergunning downloaden. klik hier

Schoonmaak

Een schone bungalow staat bij ons hoog in het vaandel. Hier besteden wij dan ook veel aandacht aan. Mocht u een klacht hebben over de schoonmaak van uw woning wilt u dit dan direct bij aankomst bij de gastenservice melden. Zo kunnen wij u klacht direct in behandeling nemen. Een klacht melden kan ook bij het Europees ODR platform.

Eindschoonmaak en vuilnis wegbrengen

Wij vragen u voor uw vertrek de bungalow bezemschoon achter te laten. U kunt uw vuilnis aan het einde van uw vakantie wegbrengen naar de vuilniscontainer aan de laan van westerwolde 15 en 24/7 te gebruiken dmv de keyfob.

Borg betaling en teruggaven

U betaald bij uw boeking altijd een borg. Deze borg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort op uw rekening. Indien na de controle van uw geboekte vakantiewoning wordt vastgesteld dat er calamiteiten hebben plaatsgevonden, wordt er na uw vakantie contact met u opgenomen. Mochten er hogere kosten zijn dan het borgbedrag dan wordt dit alsnog word dit alnog in rekening gebracht.

ANNULEREN EN OMBOEKEN

Indien u i.v.m. de coronaregels wilt omboeken, kan dat bij ons kostenloos echter tot 4 weken voor aankomst.

Mocht u willen annuleren, dan hanteren wij de geldende voorwaarden. Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar.

Whattsapp