Attracties rondom Vlagtwedde

Houden je kinderen van de natuur? Dan is een bezoek aan het Natuurinformatiecentrum in Sellingen of een wandeling langs de oevers van het riviertje de Ruiten Aa aan te raden. Het Valkennest in Bellingwolde is ook superleuk. Bekijk verder naar onderen alle attractie in de omgeveing van bungalowpark Emslandermeer. Vakantiepark Emslandermeer ligt in Westerwolde de parel van Groningen ideaal voor een wandel- of fietstocht.

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met kinderen. Op avontuur. Samen iets nieuws ontdekken en beleven. Leren over de natuur, over de geschiedenis van Nederland, over stoomtreinen, over roofvogels of over dino's! Is het wat minder weer? Ga dan lekker ravotten in een groot speelparadijs of zwemmen in een zwemparadijs. Een dagje uit met kinderen. Op avontuur. Samen iets nieuws ontdekken en beleven. Leren over de natuur, over de geschiedenis van Nederland, over stoomtreinen, over roofvogels of over dino's! Is het wat minder weer? Ga dan lekker ravotten in een groot speelparadijs of zwemmen in een zwemparadijs.

Wonderwereld

Wonderwereld

Beleef een fantasie- en dierenwereld voor jong en oud. De goedaardige reus Greurt en zijn vriendin Beppie heten je van harte welkom
Dinopark

Dinopark

Ga in het park op zoek naar 25 reusachtige dino’s en ontdek alles over de nieuwe dinosauriërsoort, de Tenaxxosaurus
tuin

Arboretum De Hangende Tuinen

Het park omvat 30 ha natuur met waterpartijen. In het midden ligt een arboretum (bomenpark) met prachtige treurbomen.
survival

Survivalrun

De Survival­run biedt sportief plezier voor jong en oud. Doe wel oude kleren aan of neem extra kleding mee, want de tocht gaat langs modder en water!
trein

Museum spoorlijn STAR

Met de trein reizen vinden kinderen vaak al een hele belevenis. Met een historische trein is dat natuurlijk helemaal bijzonder.
ezels

Wandelen met Ezeltjes!

Ontzettend populair onder gezinnen met jonge kinderen. Maak een afspraak met de kleine ezelstal voor wandelingen van een halve/hele dag
speeltuin

Kinderspeelparadijs Ballorig

Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in Stadskanaal. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.
kinderboerderij

Kinderboerderijen en dierenweides

Bezoek ook eens een van de kinderboerderijen/dierenweides in Westerwolde
bootverhuur

Boot- en Kano

Op diverse plaatsen in Westerwolde zijn stations ingericht met kano’s en fietsen. Via prachtige vaar- en fietsroutes kunt u van het ene naar het andere station. Peddel en Pedaal stations kunt u vinden in Sellingen, Jipsinghuizen en Wedde.In Beerta op 10 min.rijden kunt u een sloep huren.
Whattsapp