Vakantiepark Emslandermeer subtropisch zwembad karper vissen golfbanen luxe bungalows
karpervissen
VBN-Karperbungalow.nl

Parc Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer ligt in Westerwolde de parel van Groningen. Je kijkt er je ogen uit. Heidevelden, oude bossen, verscholen vennen, moerassen, en prachtige vriendelijke dorpen, Hier kun je oneindig lang wandelen, kanoën én er is ook nog eens van alles te beleven! Meer weten over één van de faciliteiten? Klik dan op een van de onderstaande linken.

Zwemmen, Vissen en golfen

Onderstaand vindt je alle faciliteiten die Parc Emslandermeer en Westerwolde u te bieden heeft. Gemeente Westerwolde heeft het internationale Cittaslow keurmerk. Deze ie voorbehouden voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

subtropich zwembad

Subtropisch zwembad

Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbel-bad en stroomversnelling met grote glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex.
golfbaan

Twee Golfbanen

Parc Emslandermeer heeft een eigen golfbaan hier kan iedereen zonder golf vaardigheid bewijs gebruik van kan maken. Naast het vakantiepark kunt u de golfbaan van golfclub Westerwolde vinden. U kunt de toegang tot beide golfbanen regelen via de receptie.
karpervissen

Karper visvakantie

Vele bungalows met privé steiger aan het water voor een ideale (karper) vis vakantie. Jaarlijks worden hier prachtige karpers uitgezet. Inmiddels zijn er vele graskarpers meer dan een meter lengte. Ook witvis en zware schubkarpers en spiegelkarpers zijn hier volop te vangen!
golfen

De Midgetgolfbaan

Naast restaurant Greens kunt U de midgetgolf-baan vinden. Reserveren van de midgetgolf-baan kunt u doen via de receptie of het restaurant Rough.
vakantiewoningen

Twee Tennisbanen

De tennisbanen zijn te boeken bij restaurant Rough Er zijn 2 banen beschikbaar. Deze banen bevinden zich op Bungalowpark Emslandermeer nabij restaurant Greens.
greens

Restaurant Rough

Voor een hapje of een drankje kunt U terecht in het restaurant Rough. U kunt het restaurant van het vakantiepark vinden bij het centrumgebouw.
kano

Boot- en Kanoverhuur

Op diverse plaatsen in Westerwolde zijn stations ingericht met kano’s en fietsen. Via prachtige vaar- en fietsroutes kunt u van het ene naar het andere station. Peddel en Pedaal stations kunt u vinden in Sellingen, Jipsinghuizen en Wedde.In Beerta op 10 min.rijden kunt u een sloep huren.
boeken

Vier Speelplaatsen

In het vakantiepark zijn op verschillende plaatsen speeltoestellen te vinden voor de kids om te spelen. Deze bevinden zich tussen de vakantiewoningen. Hiernaast zijn er op de eilanden twee kleine strandjes te vinden om langs de waterkant te spelen en een voetbalveld gelegen aan de Heuvelweg.
jeudeboules

Jeu de boulesbaan

Op het vakantiepark is op het tweede eiland een jeu de boules baan te vinden die vrij te gebruiken is.
bourtange1

Vesting Bourtange

Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad.