Westerwolde Tijdelijke woonruimte particulier huren woning op vakantiepark Emslandermeer
karpervissen
VBN-Karperbungalow.nl

Tijdelijke woonruimte

Wanneer u uw woning verkocht heeft, maar nog niet uw nieuwe woning kan betrekken, kan tijdelijke woonruimte uitkomst bieden. In de periode tussen de twee verhuizingen heeft u onderdak, Geheel gemeubileerd en gestoffeerd. Bij een huurperiode van minimaal 13 weken aaneengesloten valt u bij ons onder lang-verhuur.

Maar ook in andere situaties kunnen we voor korte of langere periode een oplossing bieden. Wat dacht u van tijdelijke werkzaamheden aan de andere kant van het land? Het onderbrengen van personeel in een recreatiewoning bied voordelen, onze 6 persoons woningen zijn voorzien van 3 aparte slaapkamers.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten zoals het subtropisch zwembad. Iedere woning heeft 2 privé parkeerplaatsen en een Ziggo aansluiting met digitale TV en zeer snel Internet. Ook het tuin onderhoud hoeft u niet zelf te doen dit wordt gedaan door de hovenier.

Westerwolde

Wij willen vooraf mededelen dat lang verblijf mogelijk is maar dat u over een eigen woon-adres dient te beschikken. Het betreffen steeds losse boekingen, permanente bewoning is namelijk in strijd met het bestemmingsplan. U kunt deze boeken desgewenst verlengen. Het huurbedrag is dan evenredig aan de periode die u boekt. Het betreft hier losse recreatieve boeken waarop toeristen-belasting van toepassing is.

Onder bepaalde omstandigheden kan worden afgeweken en is inschrijven in de gemeente Westerwolde mogelijk. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie b.v. bij echtscheiding of tijdelijke vervangende woonruimte. Wij kunnen u dan een huurcontract aanbieden voor 6 maanden waarbij u zich kunt inschrijven bij de gemeente Westerwolde op het gehuurde woon-adres. Wij kunnen hierna het huurcontract nog een maal verlengen met 6 maanden. U betaald in dit geval geen toeristen-belasting.

Voor een prijsaanvraag of overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Echter, om u van de juiste informatie te kunnen voorzien qua beschikbaarheid van onze bungalows, hebben wij nog onderstaande gegevens van u nodig: het aantal personen (volwassenen, kinderen (met leeftijden), de gewenste verblijfperiode/data, adresgegevens en telefoonnummer, eventuele huisdieren.

Woning huren

Onze woningen hebben een woonruimte van 90m2 met op de begane grond de woonkamer, keuken, badkamer , wc ,hal en berging.

Huiskamer

Vanuit de woonkamer heeft u openstaande deuren naar het terras de meeste woningen grenzen aan het water. De hele woning beschikt over snel draadloos internet.

Slaapkamers

De meeste woningen hebben op de bovenverdieping een hal en 3 slaapkamers elk voorzien van 2 bedden.

Terras aan het water

De woningen hebben 2 eigen parkeerplaatsen en een ruime tuin van 250 tot 500m2. Het onderhoud wordt voor u gedaan door de hovenier.