KARPER VISSEN Visvakantie met huisje aan het water, prive vissteiger Emslandermeer Nederland
karpervissen
VBN-Karperbungalow.nl

Visvakantie

Karperbungalow biedt u de ideale visstek voor een visvakantie met het hele gezin, familie of vrienden. Het vakantiepark beschikt over een binnenmeer met maar liefst 50 hectare aan viswater. De kids kunnen zich uitstekend vermaken met roeien, kanoën, midgetgolfen, de speeltuinen of een duik nemen in het subtropische zwemparadijs. Maar natuurlijk ook vissen.

Nagenoeg alle bungalows in ons assortiment beschikken over een vernieuwde eigen steiger aan dit binnenmeer of buitenwater. Zo kunt u genieten van een vissessie met de luxe die u van een vakantie gewend bent. Naast de "enorme karpervijver" zijn er ook vakantiehuisjes beschikbaar aan het doorgaande (open) buitenwater, bosrand of bij de speeltuin. Indien u bij Karperbungalow verblijft kunt u bij ons een gratis visvergunning aanvragen.

Huisje aan het water

Een keer niet met de karpertent langs de waterkant maar tijdens uw vakantie met het hele gezin, alleen of met vrienden, genieten van luxe en een prachtige groene omgeving. Als verwend visser geniet je van de luxe van een vakantiehuisje direct aan het water. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. We nodigen u graag uit om één van onze stekken te proberen.

U mag met een voerboot, rubberboot en boot met elektromotor uw hengel uitzetten. Echter mag dit in de nachturen geen geluidsoverlast opleveren. Ook uw beetmelders zullen dan op stil gezet moeten worden. Dit is simpel op te lossen met draadloze beetmelders. In de Karperplas is ook een groot bestand aan witvis en roofvis aanwezig. U kunt dus ook gerust met de penhengel of snoekhengel een prachtige vis vangen!

Het karpervissen

Geniet van het vissen vanuit uw tuin met eigen steiger, het binnenmeer van Park Emslandermeer biedt u voldoende visstekken. Jaarlijks worden er karpers uitgezet door de stichting die het vakantiepark onderhoud. Het vissen is niet altijd eenvoudig zeker in de zomer en het najaar, ondanks de talrijk aanwezige graskarpers is er veel plantengroei in het water.

In het voorjaar zijn daarom de vangsten veel hoger mede omdat de net uitgezette karpers eenvoudiger te vangen zijn. Voor het vangen van de oudere karpers dient men rekening te houden met de dressuur op dit viswater. De afgelopen jaren zijn er honderden Gras- Spiegel- en Schubkarpers uitgezet, 23 februari 2019 is er weer ruim 600 pond aan karpers uitgezet. Kortom jong en oud, ervaren of beginner iedereen heeft een kans een mooie vis te vangen.

Video uitzetten Karpers

Hieronder enkele door ons gemaakte video's van het jaarlijks uitzetten van karpers op vakantiepark Emslandermeer. U kunt ook meer informatie vinden op onze faceboekpagina.

De afgelopen jaren zijn er honderden Karpers uitgezet inmiddels hebben we exemplaren tussen de 30 en 40 pond voorbij zien komen. Het uitzetten van karpers wordt op ons park verzorgt door Bert en Koos van Carp Farm. De gezondheids controle en adviesen komen van Mark Breedveld van Carpcare.

spiegelkarper

Privé vissteiger

Vele bungalows zijn voorzien van een vissteiger, Een aantal hebben verlichting voor het nachtvissen.
graskarper

Karper Vissen

Naast de vele spiegelkarpers, schubkarpers en graskarpers kunt u ook vissen op witvis en roofvis.
schubkarper

Karper vangsten

Deze graskarper werd gevangen in het binnenmeer. Bekijk meer karperfoto's op onze Facebook pagina.
karper

Karpers uitgezet

Jaarlijks worden er nieuwe schub en spiegel karpers uitgezet door Carp farm om het bestand op pijl te houden.