Huren omgeving veendam

Wanneer u uw woning verkocht heeft, maar nog niet uw nieuwe woning kan betrekken, kan tijdelijke woonruimte uitkomst bieden. In de periode tussen de twee verhuizingen heeft u onderdak, Geheel gemeubileerd en gestoffeerd. U kunt bij ons huren voor een periode tot 12 maanden indien de gemeente Westerwolde toestemming geeft. U wordt ingeschreven in de gemeente Westerwolde en u betaald geen toeristenbelasting.

Permanente bewoning is in strijd met het bestemmingsplan en NIET toegestaan.

Voor een prijsaanvraag of overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Echter, om u van de juiste informatie te kunnen voorzien qua beschikbaarheid van onze bungalows, hebben wij nog onderstaande gegevens van u nodig: het aantal personen (volwassenen, kinderen (met leeftijden), de gewenste verblijfperiode/data, adresgegevens en telefoonnummer, eventuele huisdieren. Indien wij een woning beschikbaar hebben dient u een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een ID bewijs aan te leveren voor alle bewoners / gebruikers ouder dan 18 jaar.

Tijdelijk huur werknemers.

Maar ook in andere situaties kunnen we voor korte of langere periode een oplossing bieden. Wat dacht u van tijdelijke werkzaamheden aan de andere kant van het land? Het onderbrengen van werknemers in een recreatiewoning bied voordelen, onze 6 persoons woningen zijn voorzien van 3 aparte slaapkamers.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten zoals het subtropisch zwembad. Iedere woning heeft 2 privé parkeerplaatsen en een Ziggo aansluiting met digitale TV en zeer snel Internet. Ook het tuin onderhoud hoeft u niet zelf te doen dit wordt gedaan door de hovenier.

Wilt u tijdelijk verblijven kunnen wij u een boeking(en) van 4 weken aanbieden en voor u reserveren. U betaald parklasten en toeristenbelasting. Neemt u voor de mogelijkheid om te reserveren contact met ons op de aanbetalingen voor reservereningen bedragen 20% en dienen 4 weken voor aanvang te zijn voldaan. Wij adviseren u deze reserveringen ruim van te voren (6 maanden) af te stemmmen.

huiskamer

Woning huren

Onze woningen hebben een woonruimte van 90m2 met op de begane grond de woonkamer, keuken, badkamer , wc ,hal en berging.
eetkamer

Huiskamer

Vanuit de woonkamer heeft u openstaande deuren naar het terras de meeste woningen grenzen aan het water. De hele woning beschikt over snel draadloos internet.
slaapkamers

Slaapkamers

De meeste woningen hebben op de bovenverdieping een hal en 3 slaapkamers elk voorzien van 2 bedden.
terras

Terras aan het water

De woningen hebben 2 eigen parkeerplaatsen en een ruime tuin van 250 tot 500m2. Het onderhoud wordt voor u gedaan door de hovenier.
Whattsapp